
Košický Golem ožil vďaka pivovarníckym súrodencom a nezlomila ho ani pandémia
Najstarší remeselný pivovar na východe Slovenska už dvadsať rokov udržiava tradičnú atmosféru aj kvalitu
Najstarší remeselný pivovar na východe Slovenska už dvadsať rokov udržiava tradičnú atmosféru aj kvalitu
Keramikárka Simona Janišová roky tvorí pod značkou si.li ceramics. Hovorí, že keramikárstvo nie je biznis, na ktorom sa na Slovensku zarába.
Štyria kuchári bojovali o priazeň poroty dvomi jedlami. Po šesťhodinovom varení priniesli na tanieroch kulinárske skvosty
Aj keď pije iba sójové mlieko, vypije 20 alebo 30 fliaš. Keď je bravčové nôžky, zje ich celý plech. A krevety, ktoré si ľudia obvykle naberajú kliešťami, si on naberá táckou, posťažoval sa majiteľ
Slovenský a maďarský trh s luxusnou čokoládou sa líšia. Maďari sú na cenu viac citliví, Slováci ju už neriešia. A to ani v regiónoch
Poďte si s Vinujeme.sk spríjemniť dlhé chladné večery. Leto bolo obdobím, kedy milovníci vína siahali po sviežom bielom víne.
Predstavitelia michelinského sprievodcu zároveň predstavili prvú edíciu brožúry so 69 odporúčanými reštauračnými prevádzkami v Moskve
Coravin Sparkling System bude tiež ekonomickým prínosom pre reštaurácie a bary, pretože eliminuje riziko odpadu
Najviac ich vzniklo pred letnými prázdninami, keď sa očakávalo rapídnejšie uvoľnenie opatrení
Pripraviť dobrú kávu je umenie, ktoré nekončí stlačením automatického kávovaru. Viac ako polovica práce sa spraví hlavne pri pestovaní a spracovaní
Spomalenie je priaznivé pre životné prostredie. Okrem pomalej módy (slow fashion) a životného štýlu (slow lifestyle) vznikli aj organizácie na podporu udržateľnejšieho narábania s jedlom
Slovenské vína získali medzinárodné uznanie. Pandémia koronavírusu zasiahla do značnej miery vinársky sektor. O vinice sa aj počas ťažkého minulého roka museli vinohradníci starať, ak chceli vypestovať kvalitné hrozno. Vinárstvo a vinohradníctvo NAŠE VINOHRADY si dalo záležať a na súťaži vín v Madride Bacchus získalo ich víno ocenenie, na ktoré môže byť hrdé.
Dve sezóny bez turistov s prísnymi obmedzeniami spôsobil zatvorenie jednej prevádzky. Napriek tomu nevykazujú straty. Dá sa to vôbec?
S povinnosťou kontrolovať, či je zákazník držiteľom potvrdenia o očkovaní nie sú stotožnení
Predaj nealko piva počas pandémie vo svete klesol. Výrobcovia chcú z neho spraviť bežný nealko nápoj a zvýšiť podiel jeho predaja
Napriek koronavírusu na Slovensku vznikajú nové gastro prevádzky. Viaceré siete expandujú spolu s rozhodovaním, ktorých zákazníkov vpustia