
Pandémia nedokázala poraziť chuť Slovákov na čapované pivo, ukázal prieskum
Podľa vyjadrenia respondentov sa Slováci počas pandémie a obmedzenej prevádzky podnikov najviac tešili na čapované pivo
Podľa vyjadrenia respondentov sa Slováci počas pandémie a obmedzenej prevádzky podnikov najviac tešili na čapované pivo
Americká spoločnosť v polovici mája oznámila, že spustila proces predaja svojich aktív na ruskom trhu
Najstarší remeselný pivovar na východe Slovenska už dvadsať rokov udržiava tradičnú atmosféru aj kvalitu
Dostať sa na svetovú gastromapu si vyžiada systematickú podporu a nielen entuziazmus jednotlivcov
Značku Figaro pozná snáď každý. Málokto vie, že tradičná výroba čokolády na Slovensku prežila vojenské bombardovanie aj znárodnenie
Tradičné slovenské zemiakové lupienky vyrábané na Spiši sa pod rôznymi značkami exportujú do viacerých európskych krajín. Ich jedinečnosť spočíva v ich príprave a kvalite vyberaných odrôd zemiakov
Rýchle občerstvenie SantaFe pozná snáď každý, kto občas zájde do foodcourtu nákupných centier. Jeho široká ponuka obsahuje okrem zdravých jedál, jedál pre deti i klasické rezne v trojobale. Taký rezeň od SantaFe však od ostatných rezňov rozoznáte už po prvom súste. Čomu vďačí za svoju chrumkavosť a šťavnatosť?
Keramikárka Simona Janišová roky tvorí pod značkou si.li ceramics. Hovorí, že keramikárstvo nie je biznis, na ktorom sa na Slovensku zarába.
Štyria kuchári bojovali o priazeň poroty dvomi jedlami. Po šesťhodinovom varení priniesli na tanieroch kulinárske skvosty
Aj keď pije iba sójové mlieko, vypije 20 alebo 30 fliaš. Keď je bravčové nôžky, zje ich celý plech. A krevety, ktoré si ľudia obvykle naberajú kliešťami, si on naberá táckou, posťažoval sa majiteľ
Slovenský a maďarský trh s luxusnou čokoládou sa líšia. Maďari sú na cenu viac citliví, Slováci ju už neriešia. A to ani v regiónoch
Poďte si s Vinujeme.sk spríjemniť dlhé chladné večery. Leto bolo obdobím, kedy milovníci vína siahali po sviežom bielom víne.
Predstavitelia michelinského sprievodcu zároveň predstavili prvú edíciu brožúry so 69 odporúčanými reštauračnými prevádzkami v Moskve
Coravin Sparkling System bude tiež ekonomickým prínosom pre reštaurácie a bary, pretože eliminuje riziko odpadu
Najviac ich vzniklo pred letnými prázdninami, keď sa očakávalo rapídnejšie uvoľnenie opatrení
Pripraviť dobrú kávu je umenie, ktoré nekončí stlačením automatického kávovaru. Viac ako polovica práce sa spraví hlavne pri pestovaní a spracovaní