Ďalšie články
Hazard s cestovným ruchom. Sľuby štátu sú väčšie ako realita
V stávke je osud gastroprevádzok a ubytovacích zariadení. Pomoc štátu je však slabá a pomalá
Krčmu v Oxforde, do ktorej chodil aj Tolkien, zatvorili po viac než 450 rokoch
Podnik Lamb and Flag bol obľúbený najmä medzi študentmi
Woltu investori veria. Získal 400 miliónov na expanziu do ďalších miest a rozširovanie ponuky
Fínsky doručovateľ nechce zostať iba pri rozvoze jedla. Nové milióny investuje aj do rozšírenia mimo oblasť reštaurácii
Michelinskú hviezdu dostala vo Francúzsku prvýkrát vegánska reštaurácia
Šéfkuchárka Valéeová si reštauráciu otvorila v roku 2016
Archeológovia objavili v Pompejach thermopolium, antický fastfood
V rímskom svete boli tieto vývarovne pre bežných ľudí obľúbené, len v Pompejach ich bolo na osem desiatok
Číňania si počas pandémie koronavírusu obľúbili miestne vína
Vláda totiž v novembri uvalila výrazné clá na vína dovážané z Austrálie
PR článok
Tieto Vianoce budú RUŽOVÉ. Očarí vás novinka Prosecco Rosé?
Tohtoročné Vianoce a Silvester budú v réžii ružovej novinky vo svete Prosecca.
Chaos na pokračovanie? Mikasova vyhláška vraj nezakazuje terasy a jesť sa môže aj vo vnútri
Zverejnenú vyhlášku zrejme budú musieť prerobiť, upozorňuje šéf Regal burgeru. Hygienici si za jej znením stoja, výnimky vraj platia len pre personál
Vzbura gastroprevádzok a fitnescentier. Majú toho plné zuby, napriek zákazom sa idú otvárať
Od utorka 8. decembra viaceré gastro či fitness podniky otvoria prevádzky a budú fungovať ako pred koronou. Štát chcú mnohí žalovať
Tradičná polievka boršč je jablkom sváru medzi Ukrajinou a Ruskom
ZSSR Ukrajinu prehltol, požul a vypľul, tvrdí ukrajinský šéfkuchár
Šéfkuchári v Marseille jazdia pre karanténu s foodtruckom
V meste bolo viac nakazených koronavírusom ako inde vo Francúzsku, a tak sú reštaurácie a bary zatvorené ešte o niečo dlhšie než vo zvyšku krajiny
Marketing s rekreáciami sa skončil, teraz prichádza realita
Veľký plán na záchranu domáceho turizmu vláde Igora Matoviča nevyšiel.
Umelá inteligencia, výdajne a drive-thru. Pandémia urýchľuje reformné plány McDonald´s
Fastfoodový reťazec sa zameriava na zrýchlenie výdaja jedla a rozvoj personalizovaného prístupu k zákazníkom, ktorý zaistí počítačová aplikácia
Pre pandémiu poklesol predaj piva v reštauráciách až o 40 percent
Sezónny prepad tržieb bol 22 percent, čo je takmer dvojnásobok oproti predošlému obdobiu
Gastro je mŕtve. Štát pochoval tisícky živiteľov, „zabaliť“ to môžu aj ďalší
Reštaurácie plačú, okienkový predaj či jedlo na terase nemajú veľký zmysel, štát zaviedol dočasný zákaz vychádzania. Firmy tvrdia, že alibistické a chaotické opatrenia vlády im nepomáhajú