
Slováci a Česi zachránili pandemickú sezónu na Štrbskom Plese (reportáž)
Zahraniční turisti zo Štrbského Plesa zmizli. O tržby sa postarali najmä domáci dovolenkári
Zahraniční turisti zo Štrbského Plesa zmizli. O tržby sa postarali najmä domáci dovolenkári
Najznámejší reťazec s fast foodom sa pripravuje na postvírusovú dobu
Bratislava a Viedeň – blízko seba ale dva odlišné prístupy
Majitelia vyzývajú na uvoľnenie opatrení, mnohé považujú za likvidačné
Gastropodniky sa púšťajú do experimentálnych projektov, snažia sa prepojiť svoj biznis so sociálnym dištancom
Situácia okolo koronavírusu poriadne potrápila reštaurácie, podniky, bary. Majitelia HORECA prevádzok aspoň s veľmi jemným výdychom prijali možnosť zaviesť okienkový predaj či otvoriť vonkajšie terasy. Uvoľňovanie opatrení vítajú, ale uvedomujú si, že vyliečiť sa z krízy nebude ľahké.
Sľúbené peniaze do konca apríla nedostali, navrhujú skoršie znovuotvorenie
Na Slovensku sa k podobnému kroku odhodlali v Trnave
V Litve aktuálne evidujú 1 344 prípadov nákazy a 44 úmrtí
Pracoval v pizzerii, dnes vedie gastrónómiu v luxusnom hoteli v Číne
Bez ďalšej reálnej pomoci zo strany štátu podniky v cestovnom ruchu skončia, konštatuje zväz
Ako spojiť zdanlivo nespojiteľné: umenie, gastronómiu a benefíciu?
Žiadajú o rýchlejšiu a adresnejšiu pomoc, aby predišli vlne bankrotov, konkurzov a následného pádu mnohých pridružených firiem
Výpadok v príjmoch odhadujú na 4,5 miliardy EUR
Na donášku prešli prakticky všetci. V čase koronakrízy to nie je o zisku, tvrdí šéf siete Jozef Bardík
Musí robiť „mamu“ svojmu medzinárodnému tímu, ktorý je v izolácii v Kobaride