Keď sme vstúpili do hotelovej reštaurácie, hneď vo dverách nás vítala obsluha po anglicky. Niet divu, okrem nás tam v nedeľu večer boli totiž len zahraniční turisti a nebolo ich málo. Hotelová reštaurácia ponúka príjemný interiér, vynikajúci servis, výbornú kuchyňu a kvalitné pitie. Servis je profesionálne kvalitný, tak ako to má v podniku tohto typu byť. Kuchári pod taktovkou šéfkuchára Jozefa Hromjáka pracujú len s vybranými surovinami. Jedálny lístok sa mení sezónne. Tradične na prelome októbra a novembra boli navyše v ponuke špeciality z diviny. V menu sa tak objavila paštéta z diviaka, polievka z bažanta, alebo mufloní guláš. Na jeseň je čas aj na gaštany. Sladký chlebík z nich bol, samozrejme tiež v ponuke. My sme ochutnali z tejto časti menu Šťavnaté dusené srnčie pliecko s hubovou omáčkou a varenými zemiakmi (12,5 eur). V pracovných dňoch sa snažia prilákať záujemcov podávaním denného biznis menu, ktoré pozostáva z dvoch chodov a jeho cena je 9,90.

Rad zaujímavých jedál sa nachádza aj v klasickom jedálnom lístku. Na jeho začiatku sa vám prihovárajú všetci tí, ktorí sa na vašom kulinárskom zážitku podieľajú. Označené sú aj tradičné slovenské jedlá pre cudzincov, alebo bezmäsité a jedlá bez lepku, pre lepšiu orientáciu v ponuke. Keďže sme si chceli v jesenný večer aspoň trochu privolať chuť a vôňu mora, začali sme Polievkou z morských rýb (5,50), pripomínajúcu francúzsku bujabézu. Chuť nám spravilo aj silné a hutné Hovädzie consommé s domácimi raviolami (3,90). Vyskúšali sme moderný variant tradičnej sviečkovej, ku ktorému sa vrátili po rokoch, lebo si ho zákazníci veľmi obľúbili – teľaciu sviečkovicu s limetkovou omáčkou, mladou mrkvou a zemiakovým pyré (21,00).  Ukážková mäkkosť mäsa sa pochválila krásnym ružovým stredom. Nakoniec sme celú túto hostinu korunovali jedným zo zaručene domácich dezertov, čokoládovým rezom Opera (3,90), ktorý sme si nechali doniesť z hotelovej kaviarne. Obsluha bola veľmi milá a pozorná, vyznala sa v tom, čo ponúka a vedela nám aj dobre poradiť.

Ak sa vám nechce v nedeľu variť, vhodnou alternatívou je nedeľný obed v hoteli. Každý týždeň je na výber niečo iné a vybrať si môžu aj deti. Pripravený je pre nich aj detský kútik s dozorom. Parkovanie pri návšteve reštaurácie je k tomu všetkému v hotelovej garáži zdarma.

Unikátna vínna karta je spracovaná tak, aby v kombinácii s menu dotvárala perfektnú kombináciu. Jedálny lístok spolu s aktuálnymi ponukami je na internetovej prezentácii hotela tiež si rezervovať stôl.