Každý hotel, penzión, reštaurácia či cateringová firma je však „inde“. Inak sa správa eco friendly hotel Dália v Košiciach, ktorý má ekológiu už vo svojom prívlastku a inak hotel, ktorý sa ňou zaoberá len teraz na základe legislatívnych nariadení. Ale aj v závislosti od toho, či ekologická stránka služieb zaujíma aj jeho hostí, prípadne je jednou z kritérií výberu a voľby zariadenia.

Čisté a udržateľné veľhory

Znížiť terajších vyše 65 percent odpadu na skládkach na 10 percent do roku 2035 – ako Slovensku velí Európska únia -  sa v Grandhoteli Praha Tatranská Lomnica podľa riaditeľa Jaroslava Jedličku snažia vďaka

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa