Ten sa bude konať od 15. januára do 25. februára 2018, predaj lístkov naň, resp. rezervácií do jednotlivých reštaurácií. sa ale začal už prvého decembra.
Ako po minulé ročníky aj teraz si môžu hostia objednať jednochodové až trojchodové festivalové menu s nápojmi v cene od 10 do 23 eur, podmienkou je, že rezerváciu stola so zakúpením menu je treba urobiť vopred.
Novinkou aktuálneho ročníka je štvorchodové menu, ktoré sa bude podávať v reštauráciách ocenených Zlatou vidličkou sprievodcom Gurmán na Slovensku. Novinkou budú tiež Champagne víkendy, kedy sa budú vo vybraných podnikoch vo vybraných termínoch podávať k menu dva poháre šampanského, keďže partnerom podujatia je aj šampanský dom.
Medzi sprievodné akcie budú opäť patriť Gurmán busy ale aj kurz varenia so známym šéfkuchárom Igorom Čehym venovaný jedlám domácej kuchyne v modernom šate.