Foodblogeri robia rebríčky tých najlepších, dostať ich v prevádzkach rýchleho občerstvenia aj v klasických reštauráciách. Keď sme boli pred niekoľkými mesiacmi na pravidelnom bratislavskom Street food parku, v drvivej väčšine stánkov mali v ponuke práve hamburgery. Cena za hamburger do ruky sa pohybovala od sedem eur, čo sa odôvodňuje tým, že kvalitné suroviny, ktoré ich tvorcovia deklarujú, že z nich hamburgery robia, niečo stoja....

O to, väčšie prekvapenie potom človek zažije, keď ho chytí hlad v najdrahšom rakúskom meste, ktorým je Salzburg.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa