Podniky, ktoré dostali minimálne 17,5 alebo viac bodov z 20 a boli ocenené aj na slávnostnom večere počas konferencie Horeca Manažment v Grand Hoteli Bellevue vo Vysokých Tatrách. V rámci zhodných bodov sú reštaurácie uvádzané v abecednom poradí. Prinášame vám prehľad najlepších reštaurácií Slovenska podľa TREND TOP reštaurácie a hotely 2019.

Globo restaurant and wine bar, Bratislava - 18,5 boda

Globo interiér Zdroj: Jarmila Horváthová

Nováčik na najvyššej priečke, projekt vinára Petra Matyšáka v krásnych historických priestoroch v centre mesta. Kuchyni šéfuje jeden z najlepších slovenských šéfkuchárov Braňo Križan a čaruje (ale chutne) aj s naozaj netradičnými surovinami. O vína a chod reštaurácie sa zase stará najlepší slovenský somelier s bohatými skúsenosťami zo zahraničia Dominik Baránek.