Jedna z najnovších bratislavských reštaurácií, ktorá funguje od augusta na Obchodnej ulici ,sa rozhodla pre u nás zatiaľ jedinečný koncept – zemiaky povýšila na svoje hlavné jedlo a dala si aj zodpovedajúci názov – Krumpla.

Vo svete bežné

Koncept, ktorý je na Slovensku nový, ale v západnej Európe pomerne obľúbený – ide o zemiaky, ktoré sa plnia rôznymi plnkami. Tie sú fúziou kuchýň z celého sveta. Keďže ide o špeciálnu veľkú odrodu, už polovica takto plneného zemiaku dokáže nasýtiť a celý je sústom aj 

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa