Klobásky sú všade, alebo takmer všade – na tapetách, vankúš má tvar klobásy, ráno keď sa zobudíte, vám na chodbe udrie do nosa vôňa klobás z kuchyne, ktoré sa pripravujú na raňajky. V ponuke sú napríklad miešané vajíčka s klobásou, ale aj klobásový koláč. A dokonca majú visieť aj z povaly. Hotel má sedem izieb a noc s raňajkami stojí okolo 100 eur.
Boj o prežitie
Nemecký mäsiar nevymyslel tento projekt z roztopaše, podľa nemeckého magazínu Die Welt sa aj týmto spôsobom snaží mäsiarstvo v dedine s cca 400 obyvateľmi o prežitie. Ako sa mäsiar vyjadril pre magazín, sú klasickí mäsiari ohrozený druh, lebo nedokážu konkurovať cenám, za ktoré sa predáva mäso v supermarketoch. Okrem toho sa menia aj stravovacie návyky ľudí a úlohu zohráva aj to, že nemajú chuť doma variť, takže ani toľko nenakupujú.
C. Böbel sa snaží slávu mäsiarskej profesie udržať aj netradičnými spôsobmi, od roku 2009 organizuje napríklad mäsiarske workshopy, na ktorých učí záujemcov zaobchádzať s mäsom – ako sa vykosťuje, krája, ako sa robia klobásy, údi atď. Pre niekoho samozrejmosť, ale na kurzy chodia napríklad záujemci z Vietnamu, Ruska, Čile a mnohí budú možno aj hosťami jeho hotela.
Aj na firmy
Podľa jeho vyjadrení, ho chce ponúkať firmám ako netradičný priestor napríklad na semináre a firemné podujatia a tiež dúfa že pritiahne turistov. Koniec koncov, turistami navštevované historické mestá ako už spomínaný Norimberg, alebo Rothenburg ob der Tauber ležia neďaleko.