Mnohé po experimentoch s otváracím časom zistili, že Slováci radi trávia vianočný čas s rodinami, kým na Silvestra sa nechajú zabávať. Ani to však už neplatí a karty zamiešal aj silnejúci prílev zahraničných hostí.

„Zatvorené“ ako darček zamestnancom

„Ako kuchár–profesionál rád vidím ľudí obedovať či večerať v dobrej reštaurácii. Ale štedrovečerná večera doma má podľa mňa to najväčšie čaro, najkrajšiu atmosféru. Je plná chutí, vôní, farieb, ale aj lásky, priateľstva, pohody, pohodlia, “ tak to vidí šéfkuchár hotel Mercure Bratislava Centrum Michal Hečko. Súhlasia s ním predovšetkým mestské a kongresové hotely.

A tak sa zo vzácnych chvíľ so svojimi blízkymi môžu tešiť aj zamestnanci hotela Mikado 

Čítajte ďalej s predplatným TRENDU

Odomknite článok cez SMS za 1,90 € týždenne s automatickou obnovou.

Poslať SMS

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa