Napríklad Jaroslav Žídek, šéfkuchár Grand Hotela River Park v Bratislave, je hrdým majiteľom cenného výtlačku Prvej kuchárskej knihy v slovenskej reči z roku 1894 od Jána Babilona.

Nájdu sa však aj takí, ktorí takéto recepty majú doma od svojich starých mám. Ich kuchyňa totiž bola originálna, varilo sa zo surovín vlastných tomu kraju, v ktorom žili.

„Som rád, že sa vraciame k tradíciám a využívame rady, ktoré nám zanechali

Čítajte ďalej s predplatným TRENDU

Odomknite článok cez SMS za 1,90 € týždenne s automatickou obnovou.

Poslať SMS

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa