Ak sa úspešný podnikateľ rozhodne po rokoch pre zmenu a založí si reštauráciu, môže to byť pre gastrobiznis aj zlý, aj dobrý nápad. Spoločnosť Pro Laika po takmer dvadsatich rokoch pôsobenie v segmente predaja fotopararátov vstúpila do reštauračného biznisu so zámerom na tento úspech nadviazať. V centre Bratislavy hneď vedľa svojej predajne fotoaparátov vložila nemalé investície do rekonštrukcie interiéru zanedbanej pizzérie, ktorá bola predchádzajúcim dlhoročným nájomcom.
Do poslednej kachličky na zemi nezostalo nič. Ústredným bodom podniku je bar s množstvom drobných podsvietených fotografií. Reštauračné sedenie na poschodí skombinované s klubovým sa nachádza na poschodí a dopĺňajú ho originály grafík.
Zdroj: Radoslav Augustín
Z pizzerie sa stala reštaurácia, ktorá okrem klasickej zostavy z medzinárodnej kuchyne a raňajok Pro Laika Gallery Restaurant pridala do ponuky aj „pivárske“ pochúťky a burgery. Značku piva podáva len jednu - čapuje najväčší z českých malých pivovarov Bernard. Plagáty na oknách sľubujú najmä lacné obedové menu.