zatvoriť galériu
Andrea Hrubcová a Matúš Janderla majitelia bistra ENAK
Tom Yum
Pho Bo je vietnamská polievočka s hovädzím mäsom, ryžovými rezancami
Andrea Hrubcová a Matúš Janderla majitelia bistra ENAK
Silný hovädzí vývar s wonton knedličkami, pok choiom, mungo klíčkami a chilli
Pečený bôčik Char Siew podávaný s riasami, jazmínovou ryžou a restovaným pok choiom
Koláče v bistre Enak v Trnave
Andrea Hrubcová a Matúš Janderla majitelia bistra ENAK
Interiér reštaurácie Enak bistro v Trnave
Bistro Enak: Keď cestovatelia navaria jedlo z juhovýchodnej Ázie
Bistro Enak: Keď cestovatelia navaria jedlo z juhovýchodnej Ázie
Bistro Enak: Keď cestovatelia navaria jedlo z juhovýchodnej Ázie
Bistro Enak: Keď cestovatelia navaria jedlo z juhovýchodnej Ázie
Bistro Enak: Keď cestovatelia navaria jedlo z juhovýchodnej Ázie
Bistro Enak: Keď cestovatelia navaria jedlo z juhovýchodnej Ázie