Súčasné Figaro patrí pod Mondelez Zdroj: Figaro
Oblatkáreň v 60. rokoch 20. storočia Zdroj: Figaro
Výroba dražé okolo roku 1985 Zdroj: Figaro
Malé plnené čokoládové tyčinky v 60. rokoch 20. storočia Zdroj: Figaro
Pôvodné obaly čokolády Figaro Zdroj: Figaro
Továreň v Bratislave v roku 1896 Zdroj: Figaro
Výroba dražé okolo roku 1985 Zdroj: Figaro
Baliareň na konci 19. storočia a začiatku 20. storočia Zdroj: Figaro
Stroj na výrobu kakaového prášku s výkonom 400 kg za 8 hodín Zdroj: Figaro
Baliareň na konci 19. storočia a začiatku 20. storočia Zdroj: Figaro
Pôvodné obaly čokolády Figaro Zdroj: Figaro
Baliareň na konci 19. storočia a začiatku 20. storočia Zdroj: Figaro
Baliareň na konci 19. storočia a začiatku 20. storočia Zdroj: Figaro
Súčasné Figaro patrí pod Mondelez Zdroj: Figaro
Súčasné Figaro patrí pod Mondelez Zdroj: Figaro
Baliareň v 30. rokoch 20. storočia Zdroj: Figaro
Továreň v Bratislave v roku 1896 Zdroj: Figaro
Baliareň v 30. rokoch 20. storočia Zdroj: Figaro
Pôvodné obaly čokolády Figaro Zdroj: Figaro
Malé plnené čokoládové tyčinky v 60. rokoch 20. storočia Zdroj: Figaro
Továreň v Bratislave v roku 1896 Zdroj: Figaro