Britský prominentný šéfkuchár Heston Blumenthal (má 3 hviezdičky od Michelina) otvoril v hoteli Mandarin Oriental Hyde Park London svoju reštauráciu  - Dinner by Heston Blumenthal. Okrem nej je šéfkuchárom podnikov The Fat Duck a The Hinds Head v dedine Bray, Berkshire a preslávil sa svojim inovatívnou interpretáciou lokálnych britských receptov.

Tento koncept bude uplatňovať aj v svojej novej reštaurácii. Jej dizajn, ktorý sa inšpiruje tradičným britským štýlom, navrhol uznávaný dizajnér Adam Tihany. Ako informuje portál nikos-weinwelten.de, aby mala reštaurácia úspech hneď pri štarte, pripravil hotel pre svojich hostí špeciálnu ponuku – tzv. Suite Gourmet Package. Jeho súčasťou je noc pre dve osoby v Deluxe Park Suite s raňajkami a večerou pre dvoch v Dinner by Heston Blumenthal. Balíček sa dá objednávať od 15. februára a stojí „maličkosť“ 2030 eur.