Interiér reštaurácie na prízemí hotela pôsobí moderne, svetlo a vzdušne, čo je zásluha veľkých okien, z ktorých je pekný výhľad na okolité kopce. Že ste v autentickej talianskej reštaurácii, zistíte rýchlo – na stôl vám prinesú taliansky olivový olej a aceto balsamico, poctivé hobliny parmezánu a košík výborného domáceho bieleho chleba. Varia a servírujú sa len čerstvé jedlá, napríklad rizoto robia minimálne pri objednávke dvoch porcií. Keď sa niečo minie, obsluha hosťa s predstihom informuje s tým, že čerstvé bude ďalší deň. Ako v Taliansku sme sa cítili aj pri predjedle – tanieri talianskych údenín a syrov, medzi ktorými nechýbala ani sušená šunka San Daniele. Odporúčať môžeme napríklad plátky teľacieho mäsa s citrónovo-vínovou omáčkou. Obsluha je snaživá a malé nedostatky v profesionalite vynahradzuje príjemným vystupovaním.