Čo sa ukrýva vo vnútri tej gastronomickej? Na chyby a znaky dobrej reštaurácie (tým sa budeme venovať v ďalšom článku), sme sa spýtali Jaroslava Žídeka. Veľké meno československej gastronomickej scény síce hľadalo chyby ťažšie, ale zhrnul pri prevádzkovaní reštaurácií tie najčastejšie.

Vyhovieť každému. Častou a primárnou chybou slovenských reštaurácií je, že ponúkané jedlá nezodpovedajú ich konceptu. Majitelia reštaurácií sa bezhlavo naháňajú  za tržbou a zabúdajú, že pizzeria nemôže byť zároveň aj sushi barom. Zabúdajú, že správne fungovanie reštaurácie nie je ponúknuť každému všetko, čo chce.  

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa