Čo sa ukrýva vo vnútri tej gastronomickej? Na chyby a znaky dobrej reštaurácie (tým sa budeme venovať v ďalšom článku), sme sa spýtali Jaroslava Žídeka. Veľké meno československej gastronomickej scény síce hľadalo chyby ťažšie, ale zhrnul pri prevádzkovaní reštaurácií tie najčastejšie.
Vyhovieť každému. Častou a primárnou chybou slovenských reštaurácií je, že ponúkané jedlá nezodpovedajú ich konceptu. Majitelia reštaurácií sa bezhlavo naháňajú za tržbou a zabúdajú, že pizzeria nemôže byť zároveň aj sushi barom. Zabúdajú, že správne fungovanie reštaurácie nie je ponúknuť každému všetko, čo chce.
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?